Suojaa autosi maalipinta

Laadukas Stardust -pinnoite on täydellinen tuote autostaan huolta pitävälle kuluttajalle ja ammattiautoilijalle.

Auton suojaus kotimaisilla Stardust -pinnoitteilla

Stardust PCS pinnoite on täysin uudenlainen piidioksidiyhdisteiden, veden ja hapen yhdistelmä, jonka avulla auton maalipintaan muodostuu erittäin kestävä suojakerros. Vedenhylkivyys on markkinoiden huippuluokkaa.

Stardustin pinnoitteilla käsiteltyä autoa ei tarvitse vahata, jonka lisäksi se on helppo pitää puhtaana. Auto kannattaa pinnoittaa, sillä se suojaa ajoneuvoasi UV-säteilyltä, maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta ja syövyttäviltä pesuaineilta.

Suomen vaihtelevissa olosuhteissa on tärkeää, että auton pinnat on suojattu kulutukselta. Stardust on suunniteltu nimenomaan suomalaisiin olosuhteisiin ja se tarjoaa pitkäkestoista suojaa pohjoisen vaikeissa keleissä.

Kysy lisää ›

STARDUST PCS 2

Stardust PCS 2 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 18 – 24 kk.

Ota yhteyttä ›

STARDUST PCS 5

Stardust PCS 5 pinnoitusaine muodostaa auton maalipintaan elastisen ja erittäin kestävän suojakerroksen. Pinnoite suojaa mm. maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta, lialta, pieltä, öljyltä, liuottomilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta. Stardustilla käsitelty auto pysyy pitkään puhtaana eikä tarvitse vahausta. Pinnoitteen kestävyys 48 – 60 kk.

Ota yhteyttä ›

Maalipinnan koneellinen kiillotus eli myllytys

Myllytyksen suoritamme siihen suunnitteluilla koneilla. Käytössämme on maailmalta parhaita luokiteltuja kiillotuskoneita. Kiillotuksen tarkoituksena on poistaa pienet naarmut, jotka aiheutuvat lumiharjasta sekä harjapesukoneesta. Lisäksi maalipinnalla saattaa olla hapettumia ja muita epäpuhtauksia. Hiontaan/kiillotukseen käytämme tunnettuja ja turvallisia ammattituotteita kuten 3M ja Menzerna tuotesarjoja. Ennen hiontatyöt pesemme autoa vielä syväpuhdistavalla Clay Barilla, jonka tarkoitus on puhdistaa pinnalta kaikki pienetkin epäpuhtaudet. Nastajäämät poistetaan turvallisesti Iron X:llä. Maalipinnan syväpuhdistus on pakollista vaikka autoonkin tehdään vain perinteinen kovavahaus. Puhdistusprosessin jälkeen suojaamme auton ulkoiset maalaamattomat muoviosat sekä tiivisteet siihen tarkoitetulla teipillä. Hionnan jälkeen auto pestään ja pinnat puhdistetaan perusteellisesti rasvanpoistoaineella minkä jälkeen pinnat joko vahataan tai pinnoitetaan. Maalipinnan kiillotuksen ja vahauksen jälkeen autoa on paljon helpompi pitää puhtaana. Puhdas ja kiiltävä auto on iloa kaikille.

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Lähetä viesti