Jokaisen autoilijan aito kumppani - maalipintojen kunnostuksen vahva ammattilainen Espoossa!

Varmistathan puhelimitse että olen paikalla! Pyydä tarjous ›

 

 

 

 

Henkilöauton perusteellinen käsinpesu, kausivahaus sekä renkaiden alle asennus ja likaisten vanteiden pesu 140€.
Tarjous on voimassa renkaanvaihto -sesongin aikana.

 

 

Auton vahaus ja kiillotus

Laadukas kotimainen Stardust -pinnoite on täydellinen tuote autostaan huolta pitävälle kuluttajalle ja ammattiautoilijalle.

Lue lisää ›

Renkaiden vaihto

Olemme paketoineet palvelut niin, että saat auton renkaiden vaihdon yhteydessä tarvittavat pesut ja vahaukset.

Lue lisää ›

Muut palvelut

Auton otsonointi ja hajunpoisto ovat osa laajaa palvelukokonaisuuttamme. Kiillotuksia myös veneille

Lue lisää ›

Auton Huolto

Saat meiltä nyt myös autojen pikahuollot Espoossa. Saat autosi mahdollisimman nopeasti kuntoon ilman turhaa odotusta.

Lue lisää ›
Testi kuvauksen, mitä kuvassa tehty
Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja tuhansien maalipintakäsittelyjen tuoma ammattitaito.

Brilliant Protection

Brilliant Protection on Magnus Nybergin vuonna 2010 perustama kotimainen, ajoneuvojen maalipintojen kunnostuksiin ja suojakäsittelyihin erikoistunut yritys. Meillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja tuhansien maalipintakäsittelyjen tuoma ammattitaito. Kokemus, sekä autokemikaalivalmistajien erityisesti skandinaavisiin erikoisolosuhteisiin kehitetyt parhaat tuotteet takaavat esimerkillisen laadun ja työnjäljen myös Sinun ajoneuvollesi. Myönnämme aina täyden tyytyväisyystakuun töistämme!

Maalipintojen suojaus on tärkeää tehdä ennen talvikelejä tai viimeistään niiden saavuttua. Talviset loskakelit ja esimerkiksi teiden suolaus kuluttaa ja tuhoaa pintoja sekä vaikuttaa sitä kautta myös auton arvoon. Maalipintojen suojaukseen on useita eri vaihtoehtoja ja menetelmiä. Brilliant Protection suosittelee jokaiselle ajoneuvolle juuri sille sopivaa yksilöllisestä ratkaisua, joka riippuu esim. auton merkistä, auton käytöstä, säilytyspaikasta jne.  Kysy lisää ja räätälöidään juuri sinun ajoneuvollesi sopivin ratkaisu!

Ota yhteyttä ›
Testi kuvauksen, mitä kuvassa tehty
Emme kilpaile hinnalla, vaan laadulla.

Vain parasta autollesi

Emme kilpaile hinnalla, vaan laadulla. Meille ei riitä toinen sija, kun huolehdimme ajoneuvostasi. Käytämme korkealuokkaista kotimaista Stardust -pinnoitetta, joka on suunniteltu Suomen vaihteleviin keliolosuhteisiin. Ensiluokkaisen tuotteen ja asiakaslähtöisen palvelun yhdistelmästä nauttivat niin yksityiset autoilijat, taksialan yrittäjät kuin muutkin yritykset, jotka työskentelevät kuljetusalalla. Tulevat autopesut nopeutuvat, kun auton pinnat on tehty kerralla kuntoon ja pinnoitteena on käytetty alan parhaimpiin lukeutuvaa tuotetta. Olemme paketoineet sinulle erinomaisia vaihtoehtoja renkaiden vaihdon ja vahauksien sekä pesujen osalta. Tutustu palveluihimme ja tuo autosi alan ammattilaisen käsittelyyn.

 

Ota yhteyttä ›
Meille on helppo tulla myös pidemmän matkan päästä.

Tuo autosi vahaukseen Espooseen

Meille on helppo tulla myös pidemmän matkan päästä. Luotettavana ja hyvän laadun takaavana palveluntarjoajana olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet luotua monia pitkäaikaisia asiakassuhteita. 

Toimitilamme sijaitsevat Espoon Laaksolahdessa. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella omakotitaloalueella. Suosittelemme auton vahausta vähintään kerran vuodessa.

Täältä voit lukea, millaista palautetta asiakkaamme ovat antaneet palveluistamme tai antaa itse palautetta!

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Lähetä viesti