Auton huolto

Autojen maalipinta käsittelyn lisäksi tarjoamme ammattitaidolla ajoneuvojen huollot.

Auton otsonointi ja hajunpoisto

Onko autossa tunkkaista tai likaista? Poistamme autosta esim. tupakansavun tai eläinten aiheuttamat hajuhaitat. Sisäpuhdistuksen yhteydessä suoritettava, ionisaattorilla tehtävä hajunpoisto on tehokas ja nopea apu auton matkustusmukavuuden lisäämiseksi. Otsonoitava auto on jätettävä yön yli liikkeeseemme.

Kysy lisää ›

Auton sisäpuhdistus

Auton puhdistuksessa on lukuisia vaikeasti puhdistettavia kohteita, kuten ilmanvaihtoritilöiden aukot ja istuinten välit. Näihin kohteisiin käytämme paineilmapesuri.

Puhdistuksen aikana tuhkakupit tyhjennetään ja irtoroskat poistetaan. Varsinainen imurointi tapahtuu tehokkaalla imurilla. Kumimatot pestään painepesurilla, kun taas kangasmatot puhdistetaan paineilmapesurilla.

Muoviosien ehostukseen käytämme puhdistavia mietoja pesuaineita. Vaihtoehtona on myös tarjolla kiiltoa ja tuoksua sisältäviä aineita. Tämän jälkeen suoritamme lasien pesut. Istuinten, ovi- katto- tai lattia-verhoilujen pesut sekä kyllästeainekäsittelyt suoritamme erikseen sovittaessa.

Puhdistusaineina käytämme laadukkaita ja ympäristöön soveltuvia kemikaaleja. Tahrojen ja koirankarvojen poisto veloitetaan erikseen. Annamme autosi tarpeista yksilöllisen tarjouksen.

Ota yhteyttä ›

Veneen kiillotus

Suoritamme myös veneiden kiillotukset sekä Gel coat pintojen elvytykset. Tarvittaessa käsittelemme myös veneen kannet likaahylkivällä pinnoitteella sekä helat ja kromatut kaiteet Peek -puhdistus/suoja-aineella. Suosittelemme vahausta kaksi kertaa vuodessa, aina laskun ja noston yhteydessä. Sillä taataan että hapettumia ei muodostu ja veneen ulkopinnasta tulee liukas ja myös hyvin likaa hylkivä.

Tiloissamme voimme käsitellä pienet ja keskikokoiset veneet, suuret veneet hoidamme telakalla/talvisäilytyshallissa.

Kauttamme myös tarrojen suunnittelu ja teippausta.

Kysy lisää ›

Auton myyntikunnostus

Myyntikunnostus koostuu monesta yksittäisestä toimenpiteestä. Tämä palvelu on oikea valinta silloin, kun halutaan tehdä autosta kerralla siisti joka paikasta esimerkiksi myyntiä varten.

Myyntikunnostus pitää sisällään käsipesun, moottoritilan pesun, ovienvälien painepesun, sisäpuhdistuksen, maalipinnan vahauksen sekä ulkoisten kumi- ja muoviosien hoitokäsittelyn. 

Kannattaa siis tiedustella autollenne myyntikunnostusta ennen myyntiä, jotta potentiaalinen ostaja saa huomattavasti paremman kuvan autosta ja sen omistajasta. Olemme auttaneet useita asiakkaita myös itse auton myynnissä. Kysy tarjous ja nopeuta autosi myyntiä!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Lähetä viesti